Arbeidsrecht

Vrijdag 13 december 2019 (van 13.00 uur tot 17.15 uur)

Aantal opleidingspunten: 4

Docent(en):

Mr. P.J. Jansen (Senior rechter bij de Rechtbank Noord-Holland)

Welke valkuilen en risico’s zijn er bijvoorbeeld rondom verval- en verjaringstermijnen in het arbeidsrecht? Wat moet u in een ontslagzaak precies verzoeken of vorderen, en is het verstandig om daarbij ook subsidiaire, meer subsidiaire of voorwaardelijke verzoeken te doen? En welke procedure moet u kiezen in een arbeidszaak: de verzoekschriftprocedure, de dagvaardingsprocedure of een kort geding? Is het verstandig om een in procedure tegenvorderingen in te dienen? En hoe zit het met het bewijsrecht in arbeidszaken, wordt dat nu wel of niet toegepast en wat betekent dat dan? Uiteraard bespreekt de docent actualiteiten aan de hand van recente jurisprudentie. Onderwerpen die aan bod komen: verval- en verjaringstermijnen, procedure en verzoeken, bewijsrecht, verzoekschriftprocedure en actualiteiten.


De prijs is afhankelijk van het tijdstip van aanmelding:

€ 175,00 (exclusief BTW) bij aanmelding vóór 1 oktober 2019

€ 200,00 (exclusief BTW) bij aanmelding op of na 17 mei 2019 maar één maand voor de cursus

€ 225,00 (exclusief BTW) bij aanmelding binnen één maand voorafgaand aan de cursus


Inschrijven

Indien u wilt inschrijven voor deze cursus, dient u eerst in te loggen. U kunt hieronder inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.
  • Indien u nieuw bent bij de Opleidingsstichting Brabantse Advocaten, kunt u een nieuwe account aanmaken.
  • Indien u in het verleden reeds cursussen hebt gevolgd bij de Opleidingsstichting Brabantse Advocaten, kunt u uw wachtwoord opvragen.